U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

In Between Café Zeist

Gepost 2016/12/16

Chantal organiseert met Monique Vermeer maandelijks het In Between Café in Zeist. Het In Between Café in Zeist vindt elke derde donderdag van de maand plaats van 9.30 tot 11.30 uur.

Het ‘In Between Café' is een maandelijkse bijeenkomst, waar inspirerende workshops worden gegeven en gevolgd, voor en door werkzoekenden (zowel banen als opdrachten, dus zowel uitkeringsgerechtigden als ZZP-ers).
We creëren een verbinding die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen, richting een nieuwe baan of opdracht.
Tijdens deze ochtend zijn mensen welkom de workshops te volgen die hen het meest aanspreken en is er de gelegenheid in groepjes een sollicitatiebrief en/of CV onder de loep te nemen. Daarna is er gelegenheid om na te praten/netwerken.

 

HRM-Wijzer

Gepost 2011/10/07

HRM-Wijzer is een samenwerkingsverband van Marjolein Jetten en Chantal van der Loo. HRM-wijzer helpt onderwijs- en andere organisaties met het optimaliseren van hun HRM-beleid. Door middel van een scan op maat brengen we snel en efficiënt de risicogebieden van uw organisatie in beeld. Met een helder advies gaan we vervolgens aan de slag met de implementatie door concrete acties.