U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Coaching & loopbaanadvies

Coaching bij Buroo van der Loo helpt bij werkgerelateerde issues. Van de vraag of je huidige baan nog wel bij je past tot hoe je zaken efficiënter kunt aanpakken zodat je je werk beter aankunt. De basis is het uitgaan van talenten en mogelijkheden en het samen kijken hoe je deze optimaal kunt inzetten. Bij de coachingsgesprekken worden vaak instrumenten en opdrachten ingezet die helpen bij het verkrijgen van meer inzicht. Ook gedegen psychologisch onderzoek behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij een loopbaantraject brengen we in kaart wie je bent, wat je drijft, wat je kunt en wat je blokkeert in datgene wat je wilt bereiken. Dit doen we aan de hand van gerichte oefeningen en opdrachten. Je werkt aan het maken van je eigen profiel. Hieruit volgt een actieplan van welke stappen je kunt ondernemen om de gewenste doelen te bereiken. 

De kracht van coaching en loopbaanadvies door Buroo van der Loo kenmerkt zich door de individuele aandacht en het maatwerk. Door de jarenlange ervaring en het besef dat ieder mens anders is, worden de instrumenten en technieken ingezet die jij nodig hebt om een stap verder te komen. Een positieve kijk, relativeringsvermogen en humor maken deel uit van mijn aanpak. 

 

Ben jij klaar voor de arbeidsmarkt? Doe hier de check!