U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Advies

Buroo van der Loo onderzoekt knelpunten en zoekt naar passende oplossingen. Buroo van der Loo brengt talent in beeld en geeft advies hoe talent optimaal ingezet kan worden. Dit levert rendement op. Voor de organisatie en voor het individu. Het effectief sturen op resultaat door het inzetten van talent kan op verschillende manieren. Door coaching of assessment, maar ook door interim-management.  De basis is altijd persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid, gecombineerd met relativeringsvermogen en pragmatisme.

Naast advies op het gebied van het sturen op talent, bent u bij Buroo van der Loo ook aan het juiste adres voor praktische HRM-zaken, zoals bijvoorbeeld een check op hoe compleet uw personeelsdossiers zijn en begeleiding bij het (in)voeren van functioneringsgesprekken.

 

 

 

 

 

Chantal combineert jarenlange ervaring als adviseur in zowel profit als non-profit met leidinggevende ervaring binnen de jeugdzorg. Koers houden in een steeds veranderende omgeving en met elkaar bepalen waar je heen gaat, daar denkt zij graag over mee. Met verhelderende vragen en praktische, uitvoerbare adviezen.